Domaće Kao Zdravlje meso i slanina

Koliko puta ste čuli – ma, ko zna šta je u tom mesu/slanini? Postajemo sumnjivi u sastave, a još sumnjiviji u njihovo poreklo, način odgoja i prerade. Mi, nas trojica koji stojimo iza brenda Kao Zdravlje, želimo za sebe i svoju porodicu samo ono što znamo odakle je, kako i od čega napravljeno. Iz tog razloga, u sklopu naše ponude domaćih proizvoda, pridodajemo i kategoriju MESO i SLANINA a kao poseban premium proizvod izdvajamo domaću slaninu koju sa ponosom nazivamo dalmatinska panceta.
Dalmatinska panceta se proizvodi na Kopaoniku, a proizvodi je čovek, koji je iz srpskih krajeva naše Dalmacije došao u Srbiju zbog ratnih dešavanja. Sa sobom je poneo tradiciju i sećanje na vekovnu tradicionalnu recepturu pravljenja dalmatinske pancete koja od naše domaće slanine pravi premium proizvod savršenog ukusa i izgleda. Mi smo je prisvojili kao našu, Kao Zdravlje dalmatinsku pancetu, jer želimo i naša deca sutra da se slade njom. Panceta je napravljena od 100% svinjskog mesa, tačnije od domaće svinje. Mini farma gde nabavljamo svinje od kojih se pravi panceta se nalazi na obroncima Kopaonika, a prasići, kasnije svinje, jedu isključivo prirodne žitarice i namirnice. Posebno ističemo da smo tradicionalnu recepturu sačuvali i ispoštovali u potpunosti i da je ceo proces proizvodnje totalno autentičan, koristili smo najkvalitetnije začine a ceo proces pravljenja je trajao preko 2 meseca.
Rezultat je ono na šta smo posebno ponosni, dalmatinska panceta predstavlja jednu od najkvalitetnijih slanina na tržištu i da će ovo biti Vaš omiljeni Kao Zdravlje proizvod.
Sa ponosom ističemo da se borimo za čist vazduh i vodu, borimo se protiv gmo hrane i nadamo se da ćemo ovim limitiranim količinama dalmatinske pancete doći do ljudi koji su ljubitelji zdravih, prirodnih proizvoda.
U Kao Zdravlje ponudi možete pronaći još mnogo proizvoda kao što su kravlji kačkavalj i sir, brašno, med, čaj, ajvar, slatko, pekmez, džem, voćno vino, matični sok, kašasti sok, kao i kreme od propolisa i meda. Klikom na selekciju PRODAVNICA odaberite i poručite vama najdraže proizvode. Pripremili smo i posebnu sekciju BEZ ŠEĆERA, u kojoj ćete uživati sa nimalo griže savesti.