• Sastav:  Prirodna kombinacija livadskog i bagremovog meda (60%), polenovog praha (40%) i propolisa. Kristalizacija je prirodno svojstvo meda. Med ne smeju koristiti dijabetičari i deca mladja od godinu dana. Čuvati u originalnom pakovanju na 5-25°C. Najbolje upotrebiti do datuma…
  • Nutritivne vrednosti: Prosečna nutritivna vrednost u 100 grama proizvoda, Energetska vrednost 1439kJ/1338Kcal, Masti 0%, Zasićene masne kiseline 0%, Proteini 0,56%, Ugljeni hidrati 34,13%, So 0%, Šećeri 0%.

Kao Zdravlje apimed imuno predstavlja idealnu kombinaciju koja efikasno osnažava imunitet, povećava crvena krvna zrnca, povoljno utiče na organe za varenje i polne organe, na jetru, prostatu i vid. Mnogi tvrde da usporava starenje kao i da pojačava apetit. Pčelice su slatki nektar bagremovih i livadskih plodova pretvorile u med, a mi ga za tebe spakovali u posebno dizajnirane teglice. Apimed u svom sastavu nema konzervansa, veštačke arome i boje.Za kompletnu ponudu, pogledaj sekciju PRODAVNICA, odaberi proizvod, klikni poruči i mi ćemo u najbržem mogućem roku dostaviti Kao Zdravlje apimed imuno na tvoju adresu!

Sadržaj šećera

bez šećera

Težina