Zašto su prirodni čajevi Kao Zdravlje?

Činjenica je da smo koristili samo prirodne sastojke, a isto tako da smo svaki plod gajili, brali i na kraju čistili s ljubavlju kako bismo ga spakovali za tebe u pakovanja koja čuvaju svežinu. U ponudi imamo čaj od majčine dušice, koprive, šipka, cveta kamilice, divlje nane, kantariona, lista bršljana, ploda aronije i voćni miks. Svo lekovite bilje od kog smo napravili čaj za vas, raslo je na obroncima Kopaonika. Čajevi se smatraju prirodnim antisepticima, čiste krvne sudove, odlični su za mokraćnu bešiku i tegobe vezane za debelo crevo, gasove i stomačne probleme. Predstavljaju prirodnu barijeru infekcijama i bakterijama. Čaj od cveta kamilice je posebno pogodan za žene i zenske tegobe, a takodje je i odličan saveznik u borbi protiv bubuljica i akni. Konzumiranje čajeva je posebno preporučljivo i osobama koje žele da izgube višak kilograma i snize količinu masti u svom organizmu.

,,Cilj nam je da stvorimo proizvod koji je vama potreban Kao Zdravlje i koji će zadovoljiti potrebe svakog čoveka, u cilju očuvanja sveopšteg zdravlja organizma.’’ – rekli su osnivači brenda Kao Zdravlje. 

Naše čajeve možete konzumirati tri do četiri puta dnevno, najbolje pola sata pre obroka. Čajevi mogu poslužiti i kao mešavina nad kojom ćete napariti svoje lice i priuštiti mu tretman kao iz salona. Kao Zdravlje paleta proizvoda od voća je široka, sadrži i voćna vina, voćne sirupe, matične sokove, slatka, džemove i pekmeze. Tu su i proizvodi od meda, brašno, testenine i ajvar. 

Sve Kao Zdravlje proizvode pogledaj u PRODAVNICA delu i odaberi idealan za tebe i tvoje najbliže!