Zašto su prirodna voćna vina baš Kao Zdravlje?

Činjenica je da smo koristili samo prirodne sastojke, a isto tako da smo svaki plod gajili, brali i na kraju čistili s ljubavlju kako bismo ga spakovali za tebe u ekskluzivne flaše, pune Kao Zdravlje voćnog vina. Višnje, maline, kupine, kao i jagode,aronija i borovnice rasle su na obroncima Kopaonika, na idealnoj klimi za rast slasnih i najukusnijih voćki. Svako voće sa sobom nosi određene benefite, popravlja krvnu sliku i pritisak, ima dosta vitamina C, kalijuma i gvožđa, jača imunitet, usporava starenje, poboljšava izgled kože, kose, osnažuje kosti i zube, a na sve to –  utiču i na održavanje vitalnosti. 

,,Cilj nam je da stvorimo proizvod koji je vama potreban Kao Zdravlje i koji će zadovoljiti nepce svakog sladokusca.’’ – rekli su osnivači brenda Kao Zdravlje. 

Naša voćna vina možete piti kao aperitiv ili pak desert, a idealno se slažu uz plodove mora i rečnu ribu, kao i uz piletinu, pečenje i određene vrste mesnih salata. Kao Zdravlje paleta proizvoda od voća je široka, sadrži i voćne sirupe, slatka, matične sokove, džemove i pekmeze. Tu su i proizvodi od meda, brašno, testenine i ajvar, kao i čajevi i lekovito bilje. Pakovanje za svaki proizvod smo birali tako da možete da dohvatite i najsitniju trunku, nema ugaonih teglica i nedostupnih površina. 

Sve Kao Zdravlje proizvode pogledaj u PRODAVNICA delu i odaberi idealan za tebe i tvoje najbliže!