Zašto su baš naši proizvodi bez šećera Kao Zdravlje?

Svaki plod smo gajili, brali i na kraju čistili s ljubavlju kako bismo ga spakovali za tebe u teglice, pune Kao Zdravlje pekmeza i džemova. Šljive, kajsije i maline rasle su na obroncima Kopaonika, na idealnoj klimi za rast slasnih i ukusnih voćki. Svako voće sa sobom nosi određene benefite za tvoj organizam, izgled kože, kose, a svaka voćka utiču na jačanje imuniteta i održavanje vitalnosti. 

,,Cilj nam je da stvorimo proizvod koji je vama potreban Kao Zdravlje i koji će zadovoljiti nepce svakog sladokusca. Dodatnim asortimanom koji ponosno nosi etiketu ,,bez šećera’’, biramo da u našim proizvodima mogu da uživaju baš svi, bez ikakvog ograničenja i poteškoća.’’ – rekli su osnivači brenda Kao Zdravlje. 

Sa našim pekmezima i džemovima bez šećera možete napraviti i najukusniju tortu ili kolač, takođe džem bez šećera od maline ili pekmez bez šećera od kajsije ili šljiva možete i jednostavno namazati na hrskavo parče hleba i brzinski uživati u ukusu. Uz bakine palačinke, naši slatki namazi bez šećera biće pravi mali raj za svakog ljubitelja 100% voćnih namaza.

Matični sokovi bez šećera su eliksir zdravlja i predložena konzumacija je čašica ujutru, na prazan stomak. Pola sata je dovoljno da organizam prihvati sve lekovitosti voća i onda može da usledi doručak. Koristili smo brusnicu, aroniju, šumske borovnice, crne ribizle, kupine, maline i divlje kupine kako bismo za tebe i tvoje najmilije napravili prirodan lek u tečnom stanju.  Naši voćni proizvodi pravljeni su od 100% prirodnih sastojaka, možeš ih konzumirati bez griže savesti, jer u svom sastavu nema konzervansa, veštačke arome i boje. Pogledaj sve naše Kao Zdravlje ukuse i odaberi idealan za tebe i tvoje najbliže. Kao Zdravlje paleta proizvoda od voća je široka, sadrži i voćna vina, slatka, matične sokove, džemove i pekmeze. Tu su i proizvodi od meda, brašno, testenine i ajvar, čajevi i lekovito bilje. Pakovanje za svaki proizvod smo birali tako da možete da dohvatite i najsitniju trunku, nema ugaonih teglica i nedostupnih površina.