Zašto su naši sokovi, voćni sirupi i matični sokovi baš Kao Zdravlje?

Činjenica je da smo koristili samo prirodne sastojke, a isto tako da smo svaki plod gajili, brali i na kraju čistili s ljubavlju kako bismo ga spakovali za tebe u flašice, pune Kao Zdravlje voćnih ukusa. Sirup od voća možeš razblažiti u 1:6 razmeri sa mineralnom ili običnom vodom, dok ga takođe možeš konzumirati u tvom omiljenom čaju ili kao deo alkoholnog ili bezalkoholnog koktela. Cvetovi zove, višnje, maline, kupine, aronija, crna ribizla, kao i jagode i borovnice su rasle na obroncima Kopaonika, na idealnoj klimi za rast slasnih i ukusnih voćki. Svako voće sa sobom nosi određene benefite za tvoj organizam, izgled kože, kose, osnaživanje kostiju, dok sva utiču na jačanje imuniteta i održavanje vitalnosti. Posebno smo ponosni na našu paletu sirupa od koprive, borovih iglica i maslačka koji se pakuju u male teglice i po teksturi najsličini su prirodnom medu, dok po svojim svojstvima predstavljaju 100% prirodne i zdrave proizvode koji će Vas osvojiti na prvi zalogaj.

,,Cilj nam je da stvorimo proizvod koji je vama potreban Kao Zdravlje i koji će zadovoljiti nepce svakog sladokusca.’’ – rekli su osnivači brenda Kao Zdravlje. 

Kašasti sokovi dolaze od maline, kupine, višnje, jagode i borovnice. Sjajan su način da se osvežiš ti ili tvoji mališani. Mnoge mame kažu da su upravo prvi sok dale svojoj deci od borovnice. Matični sokovi su eliksir zdravlja i predložena konzumacija je čašica ujutru, na prazan stomak. Pola sata je dovoljno da organizam prihvati sve lekovitosti voća i onda može da usledi doručak. Koristili smo brusnicu, aroniju, šumske borovnice, crne ribizle, kupine, maline i divlje kupine kako bismo za tebe i tvoje najmilije napravili prirodan lek u tečnom stanju.  Naši voćni proizvodi pravljeni su od 100% prirodnih sastojaka, možeš ih konzumirati bez griže savesti, jer u svom sastavu nema konzervansa, veštačke arome i boje. Pogledaj sve naše Kao Zdravlje ukuse i odaberi idealan za tebe i tvoje najbliže. Kao Zdravlje paleta proizvoda od voća je široka, sadrži i voćna vina, slatka, matične sokove, džemove i pekmeze. Tu su i proizvodi od meda, brašno, testenine i ajvar, čajevi i lekovito bilje. Pakovanje za svaki proizvod smo birali tako da možete da dohvatite i najsitniju trunku, nema ugaonih teglica i nedostupnih površina. 

Sve Kao Zdravlje proizvode pogledaj u PRODAVNICA delu i odaberi idealan za tebe i tvoje najbliže!