Zašto su baš naši džemovi i pekmezi Kao Zdravlje?

Činjenica je da smo koristili samo prirodne sastojke, a isto tako da smo svaki plod gajili, brali i na kraju čistili s ljubavlju kako bismo ga spakovali za tebe u teglice, pune Kao Zdravlje namaza. Šljive, kajsije, šipurak, kupine, maline, dren i svo šumsko voće raslo je na obroncima Kopaonika, na idealnoj klimi za rast slasnih i ukusnih voćki. Svako voće sa sobom nosi određene benefite za tvoj organizam, izgled kože, kose, a svaka voćka utiču na jačanje imuniteta i održavanje vitalnosti. 

,,Cilj nam je da stvorimo proizvod koji je vama potreban Kao Zdravlje i koji će zadovoljiti nepce svakog sladokusca.’’ – rekli su osnivači brenda Kao Zdravlje. 

Sa našim namazima možete napraviti i najukusniju tortu ili kolač, takođe bilo koji džem ili pekmez možete i jednostavno namazati na hrskavo parče hleba i brzinski uživati u ukusu. Uz bakine palačinke, naši džemovi biće pravi mali raj za svakog ljubitelja voćnih namaza. Kao Zdravlje paleta proizvoda od voća je široka, sadrži i voćna vina, slatka, matične sokove, voćne sirupe. Tu su i proizvodi od meda, brašno i ajvar. Pakovanje za svaki proizvod smo birali tako da možete da dohvatite i najsitniju trunku, nema ugaonih teglica i nedostupnih površina. 

Sve Kao Zdravlje proizvode pogledaj u PRODAVNICA delu i odaberi idealan za tebe i tvoje najbliže!