Zašto su med i proizvodi od meda baš Kao Zdravlje?

Ukoliko dan započinjete kašikicom meda, potom popijete nekoliko gutljaja vode, za vas i vaš organizam nema zime! Med je daleko poznat po svojim antibakterijskim svojstvima i umirujućem dejstvu. Pčele su vredno sakupljale nektar sa Kopaonika i pretvarale ga u med, a mi ga za tebe spakovali u posebne teglice u kojima med neće izgubiti svoja lekovita svojstva. Šumski, livadski, bagremov i bronhi med deo su Kao Zdravlje ponude. Praveći kombinacije od ova četiri meda dobili smo i apimed i anemis koji su čuveni po svojim posebno odbrambenim efektima po svaki delić tvog organizma. Pobrinuli smo se i da za vas napravimo visoko ekstraktovane (25%) propolis kapi, kao i propolis kremu. Kapi su tu da umire vaš organizam iznutra, dok je kremica za spoljašnju blistavost vaše kože. Pored klasične propolis kreme, tu su i druge kreme Kao Zdravlje asortimana, čija su baza upravo propolis, med i vosak: medena krema za pete i laktove, antirid krema, medeni san krema, kao i medena maska za lice. Mislili smo i na zdravlje usana, pa smo napravili medeni balsam za usne sa timijanom i medeni balsam za usne sa propolisom i mentom.

,,Cilj nam je da stvorimo proizvod koji je vama potreban Kao Zdravlje i koji će zadovoljiti potrebe svake osobe koja traga za unutrašnjom i spoljašnjom negom.’’ – rekli su osnivači brenda Kao Zdravlje. 

Namenu i način upotrebe svake kreme pronaći ćeš u njihovom opisu, dok ti za med ne treba uputstvo već samo jutarnji podsetnik. Kao Zdravlje paleta proizvoda je veoma bogata, sadrži i voćna vina, slatka, matične sokove, voćne sirupe, džemove i pekmeze. Tu su i proizvodi od meda, brašno, testenine, čajevi i ajvar. Pakovanje za svaki proizvod smo birali tako da možete da dohvatite i najsitniju trunku, nema ugaonih teglica i nedostupnih površina. 

Sve Kao Zdravlje proizvode pogledaj u PRODAVNICA delu i odaberi idealan za tebe i tvoje najbliže!