Zašto je domaći ajvar Kao Zdravlje?

Činjenica je da smo koristili samo prirodne sastojke, tačnije isključivo crvenu papriku koja je rasla na obroncima Kopaonika, kao i da se dosta vremena, truda i ljubavi uložilo u pravljenje svake teglice koju imamo u ponudi. Za ljubitelje pikantnijeg ukusa, napravili smo Kao Zdravlje ljuti cepkani i ljuti mleveni ajvar, dok smo za ljubitelje blažeg intenziteta ukusa proizveli Kao Zdravlje blagi cepkani i blagi mleveni ajvar. Osobina ajvara koja će se dopasti svima, jeste da on gotovo da nema kalorija. Paprika pečenjem i obradom gubi sve svoje kalorične vrednosti, ali zadržava bogatstvo vlakana i nutricionisti posebno preporučuju konzumiranje ajvara. 

,,Cilj nam je da stvorimo proizvod koji je vama potreban Kao Zdravlje i koji će zadovoljiti nepce svakog ljubitelja domaće hrane.’’otkrili su osnivači brenda Kao Zdravlje. 

Ajvar mnogi nazivaju srpskom salatom ili srpskim kavijarom od povrća.  Ajvar možete konzumirati kao dodatak nekom jelu ili pak kao klasičan, slani namaz i ono najbolje – ovaj ajvar možeš da mackaš bez trunke griže savesti, jer u svom sastavu nema konzervansa, veštačke arome i boje.

Kao Zdravlje paleta proizvoda od voća i žitarica je široka, sadrži i voćna vina, slatka, matične sokove, voćne sirupe. Tu su i proizvodi od meda, brašno i testenine, čajevi i lekovito bilje. Pakovanje za svaki proizvod smo birali tako da možete da dohvatite i najsitniju trunku, nema ugaonih teglica i nedostupnih površina

Sve Kao Zdravlje proizvode pogledaj u PRODAVNICA delu i odaberite idealan za vas i vaše najbliže!