Zašto su naša domaća slatka Kao Zdravlje?

U sastav naših proizvoda dozvoljeni su samo prirodni sastojci. Svaki plod od kog je slatko napravljeno smo gajili, brali i na kraju čistili s ljubavlju kako bismo ga spakovali za tebe u ekskluzivne teglice, pune Kao Zdravlje voćnog slatka. Maline, divlje kupine, šumske jagode, šljive, kao i šumske borovnice i bele trešnje rasle su na obroncima Kopaonika, na idealnoj klimi za rast slasnih i najukusnijih voćki. U ponudi je i slatko od suvih šljiva sa orasima, koje predstavlja spoj ukusa srpske tradicije. Svako voće sa sobom nosi benefite za svaki delić tvog organizma – krvne sudove, jetru, žuč, želudac, a tako i izgled kože, kose, osnaživanje kostiju, a svaka voćka utiče na jačanje imuniteta i održavanje vitalnosti. 

,,Cilj nam je da stvorimo proizvod koji je vama potreban Kao Zdravlje i koji će zadovoljiti nepce svakog sladokusca.’’ – rekli su osnivači brenda Kao Zdravlje. 

Naša slatka možeš konzumirati ujutru na prazan stomak, u toku dana kašikicu-dve da se zaladite ili kao preliv za torte, kolače. Slatko na stolu je odraz domačinske kuće i tople dobrodošlice svakom gostu, a lepo ih je poslužiti i kao dodatak jelu i time dobiti idealnu kombinaciju slatko slanih ukusa. Kao Zdravlje paleta proizvoda od voća je široka, sadrži i voćna vina, voćne sirupe, matične sokove, džemove i pekmeze. Tu su i proizvodi od meda, brašno, testenine i ajvar, čajevi i lekovito bilje. Pakovanje za svaki proizvod smo birali tako da možete da dohvatite i najsitniju trunku, nema ugaonih teglica i nedostupnih površina. 

Sve Kao Zdravlje proizvode pogledaj u PRODAVNICA delu i odaberi idealan za tebe i tvoje najbliže!